interieurstyling met de mens als startpunt

Let's Work Together

Heb je interesse, vragen of wil je een traject starten? Stuur een bericht via onderstaand formulier en ik neem spoedig contact met je op.

 

kleuren

Kleur bekennen 

 

Een goede omgeving kan je helpen weer dichter bij je gevoel te komen. Bij het samenstellen van de kleurenkaart haal ik heel veel uit de natuur, uit combinaties van planten en bloemen. Alles kan: van een waaier aan kleuren tot een diversiteit aan wittinten. Ook bij een veelheid aan kleuren zoek ik altijd naar balans en rust. 

Zoals ik kleuren, vormen en materialen combineer, zo breng ik ook vakmensen bij elkaar: ik werk samen met interieurbouwers, architecten, lichtspecialisten en andere leveranciers. Je doet het niet alleen. Tegelijk is onafhankelijkheid heel belangrijk voor mij. Ik zit niet vast aan een leverancier en heb geen winkel. Die vrijheid werkt naar alle kanten. Ik geef vooral richtingen aan: materiaal – linnen, leer – en kleur. Naar wens wijs ik alleen een weg aan of ontwikkel bijvoorbeeld een bank op maat, gebouwd om een dragende pilaar, waarbij zelfs de stiknaad vastligt. Er zijn geen beperkingen.” 

"Ik ben hier al tien jaar naar op zoek, hierin voel ik me thuis. Het huis is echt klaar." 

Het mooiste compliment dat ik heb gekregen?

 

“Ik ben hier al tien jaar naar op zoek, hierin voel ik me thuis. Het huis is nu echt klaar.” 

“Jou inschakelen behoedde me voor fouten en onnodige kosten en bracht me op nieuwe ideeën. Het verdient zich heel snel terug.”