interieurstyling met de mens als startpunt

Let's Work Together

Heb je interesse, vragen of wil je een traject starten? Stuur een bericht via onderstaand formulier en ik neem spoedig contact met je op.

 

leven

Wederzijdse inspiratie 

 

Wie is de vrouw achter Voelcolour? Karin Dols is van oorsprong oefentherapeute Cesar. “Naar mensen kijken deed ik al: wat beweegt iemand? Dat boeit me nog steeds. Nadat ik na een aantal jaren in Luxemburg had gewoond en weer in Nederland aan de slag ging, realiseerde ik me dat het werk als oefentherapeute veel eenrichtingsverkeer kent. Ik zocht naar nieuwe inspiratie en ben in Amsterdam aan de Akademie Vogue opleidingen gaan volgen. Interieurarchitectuur, interieurstyling fotostyling. Bij het tv-programma In Holland staat een huis leerde ik improviseren, organiseren en veel doen met een klein budget. Maar een dergelijke ‘extreme make-over’ past niet bij me.

Een heldere kijk

 

Een heldere kijk op wensen en verlangens van anderen vraagt eerst een heldere kijk op jezelf. Mede door intuïtieve en persoonlijke ontwikkeling ontdekte ik hoe ik écht wilde werken: vanuit de wens van de opdrachtgever, zonder eigenbelang. Dan ontstaat wederzijdse inspiratie. Vanaf dat moment ging het balletje rollen. Een huis is geen toonkamer, het is jouw thuis, waar je leeft en kunt bloeien.”

“Don't follow traces, leave them!"